Obiective pentru operațiunile companiei

Greenhouse_Operations

Angajamentul nostru

Ne angajăm să creștem sustenabilitatea operațiunilor noastre și soluțiile pe care le oferim fermierilor. Angajamentele noastre pe 10 ani includ inovarea durabilă, stabilirea unei strategii climatice, utilizarea doar a ambalajelor reciclabile și creșterea eforturilor de sustenabilitate ale site-urilor noastre.

Obiectivele noastre pentru 2030

Solicitarea criteriilor de durabilitate pentru noile produse

Fiecare produs nou Corteva Agriscience va îndeplini criteriile noastre de durabilitate până în 2025.


Transformarea și inovarea în sistemul nostru agricol sunt vitale pentru a face față provocărilor viitoare. De aceea, fiecare concept nou de produs pe care îl dezvoltăm va îndeplini criteriile specifice de durabilitate înainte de a fi avansat în gama noastră de inovații ale produselor.

Gestionarea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES)

Să stabilim strategia noastră privind clima pentru domeniul de aplicare unu, doi și trei emisii, inclusiv obiective de reducere corespunzătoare până în iunie 1 2021.

Putem da un exemplu în efortul de a atenua schimbările climatice concentrându-ne pe oportunități de energie regenerabilă și eficientă și stabilind un plan de reducere a emisiilor pe 10 ani.

Domeniul de aplicare 1. Emisiile provin din surse aflate în proprietatea sau sub controlul companiei. Domeniul de aplicare doi reprezintă emisiile de GES generate de producerea de energie electrică achiziționată consumată de întreprindere. Domeniul de aplicare trei emisii sunt o consecință a activităților societății, dar provin din surse care nu sunt deținute sau controlate de societate. Aflați mai multe despre standardele de emisii la https://ghgprotocol.org/.

Utilizarea doar de ambalaje sustenabile

Toate ambalajele vor fi reutilizabile sau reciclabile, până în 2030.

Ambalajele sustenabile reduc utilizarea generală a plasticului și deșeurile. Dezvoltăm procese și tehnologii noi care permit reutilizarea sau reciclarea tuturor ambalajelor.

Ne intensificăm eforturile de sustenabilitate ale site-urilor noastre

Operăm fiecare site Corteva Agristience mai durabil prin reducerea deșeurilor, conservarea apei și îmbunătățirea biodiversității.

Lucrăm pentru a obține statutul de depozit de deșeuri zero pentru toate operațiunile de însămânțare și pentru a conserva apa în zonele cu stres hidric. Vom folosi, de asemenea, cele mai bune practici în materie de biodiversitate pe toate site-urile Corteva și fermele de cercetare.

Femeie inspectarea porumb

Întotdeauna facem ceea ce este corect, menținând standarde etice ridicate și desfășurând afaceri în condiții de siguranță și transparență.

Valoarea de bază a Corteva