Obiective în beficiul comunității noastre

Mama Holding Baby

Angajamentul nostru

Ajutăm comunitățile agricole să prospere prin susținerea clienților și colegilor noștri din agricultură și a comunităților în care trăim și lucrăm. Ne angajăm să apărăm și să protejăm lumea din întregul sistem alimentar și din comunitatea agricolă.

Obiectivele noastre pentru 2030

Păstrăm angajații în siguranță

Protejăm sănătatea și siguranța persoanelor în cadrul companiei noastre și a celor care lucrează în agricultură.

Agricultura se numără printre cele mai periculoase industrii din lume. Pentru a sprijini agricultorii, trebuie să ne asigurăm că forța de muncă agricolă este în siguranță și sănătoasă.

Dăm putere femeilor, susținem tinerii și implicăm comunitățile

Dăm putere femeilor, susținem tinerii și implicăm comunitățile în toate comunitățile globale în care avem operațiuni corporative și în toate țările în care facem afaceri, până în 2030.

Credem că toate comunitățile agricole beneficiază de oportunități economice și de incluziune socială. Extindem sfera locală de acțiune la nivel mondial prin programul "Corteva Crește".

 

Voluntariat 1 milion de ore

Oferim voluntar, un milion de ore de muncă ale angajaților Corteva, pentru a sprijini oamenii și comunitățile la nivel global, până în 2030.

Cei peste 20.000 de angajați ai noștri pot fi o forță puternică pentru binele altora și al comunității agricole, în general. Oferim mai multe oportunități de voluntariat local prin programul "Corteva crește".

Creșterea transparenței lanțului de aprovizionare.

Creșterea transparenței lanțului de aprovizionare de la fermieri la consumatori, prin utilizarea unor instrumente digitale care să permită agricultorilor să creeze plus de valoare a transparenței pe piețele agricole, în sistemele alimentare și în comunități.

Transparența este esențială pentru durabilitate. Mai mult ca niciodată, consumatorii și părțile interesate doresc să știe cum se produc alimentele. Prin intermediul instrumentelor digitale, îi vom ajuta pe agricultori să urmărească și să partajeze informații în mod deschis.

Tatăl și fiii în câmp

Instrumentele digitale care îi ajută pe fermieri să-și spună povestea – să își dezvolte culturile, să își îmbunătățească terenurile – sunt esențiale pentru conectarea agriculturii la consumatori și la comunitățile din întreaga lume.

- Sid Gorham, Președinte Platforma digitală de afaceri a Corteva Agriscience