Obiective în beneficiul fermierilor

Omul inspectează porumb

Angajamentul nostru

Ne-am angajat să îmbogățim viețile celor care produc. Ne-am stabilit obiective de îmbunătățire a mijloacelor de subzistență și a operațiunilor fermierilor, conservând în același timp resursele și susținând terenurile arabile. Angajamentele noastre, pe 10 ani, vor oferi instrumente și formare pentru a crește stabilitatea randamentului, pentru a optimiza contribuțiile și pentru a îmbunătăți reziliența climatică.

Obiectivele noastre pentru 2030

Asigurăm instruire pentru fermieri

Asigurăm formarea a 25 de milioane de fermieri, cu privire la sănătatea solului, nutrienți și administrarea apei, precum și cele mai bune practici de productivitate până în 2030.

Extindem modurile în care împărtășim informații despre cele mai recente progrese și tehnologie cu fermierii.

Îmbogățim viața micilor fermieri

Creșterea productivității, a veniturilor și dezvoltarea practicilor agricole durabile a 500 de milioane de mici fermieri, până în 2030.

Până la 80% din aprovizionarea cu alimente în Asia și Africa Sub-Sahariană este produsă de către micii fermieri. Ne angajăm să le oferim acces la instrumente, soluții și asistență agronomică.

Scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră

Permitem fermierilor să crească, în mod durabil, randamentele culturilor cu 20%, reducând în același timp emisiile de gaze cu efect de seră cu 20% în cadrul sistemelor de cultură, comparativ cu 2020.

Oferim cele mai bune practici și inovații pentru a avansa productivitatea, protejând în același timp planeta noastră.

Femeie cu iPad într-un Wheatfield

Fermierii sunt primii care se confruntă cu un peisaj în continuă schimbare, în timp ce se străduiesc în mod constant pentru un randament mai mare, reziliență și dezirabilitate. Prioritatea noastră este succesul fermierului. Pentru că atunci când producătorii prosperă, lumea noastră prosperă.