Raportarea obiectivelor de sustenabilitate ale Corteva

Lucrătorii în Peach Orchard

Cum ne îndeplinim obiectivele de sustenabilitate

La Corteva Agriscience, am stabilit 14 obiective ambițioase, pentru a îmbogăți viețile, împreună, prin durabilitate. Modul în care ne dezvoltăm și facem progrese în direcția acestor obiective ca și companie, împreună cu partenerii noștri, reflectă angajamentul nostru – suntem aici pentru totdeauna. Abordarea noastră se bazează pe cele mai bune practici, la nivel global, pentru susținerea durabilității.

Vă dezvăluim călătoria noastră
încă de la început.

Aflați mai multe despre modul în care am identificat problemele care contează cel mai mult pentru fermieri, pentru terenurile arabile, pentru comunitățile noastre și pentru operațiunile companiei noastre, prin evaluarea gradului de importanță ale acestora. Explorați rolul important, al principalelor părți, interesate în dezvoltarea obiectivelor noastre.

 

Evaluarea gradului de importanță

Printr-un efort colectiv, am identificat domeniile de interes în care putem avea cel mai mare impact. Aflați mai multe despre procesul nostru de dezvoltare a evaluării gradului de importanță.

Aflați mai multe

Implicarea părților interesate

Implicarea părților interesate este o parte esențială a modului în care am dezvoltat obiectivele și a modului în care ne asumăm răspunderea și facem progrese în îndeplinirea obiectivelor noastre. Aflați mai multe despre modul în care părțile interesate sunt o parte esențială a modului în care îmbogăim viețile, împreună, prin durabilitate.

Aflați mai multe

Man In Field Lângă Thrasher

"Înțelegerea nevoilor și intereselor părților interesate a fost esențială pentru strategia noastră, identificarea priorităților și direcționarea activității în care putem avea cel mai pozitiv impact. Va fi la fel de important, pe măsură ce monitorizăm și raportăm progresele." 

- Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer al Corteva Agriscience