ScientistHandsSamplingPlants

Susținem agricultura

Ajutăm fermierii să-și maximizeze valoarea investițiilor prin genetica performantă și soluții eficiente bazate pe știință.

Portofoliul de produse

Rows of corn in field

Semințe

Portofoliul de semințe Pioneer® este conceput pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Rezultatele pe care le obținem împreună, an de an, nu sunt întâmplătoare. 

Vezi portofoliul de semințe

Produse pentru protecția plantelor

Control absolut asupra buruienilor, bolilor și dăunătorilor care ne afectează culturile! Produsele din portofoliul nostru pentru protecția plantelor măresc productivitatea și profitabilitatea.    

Vezi produsele pentru protecția plantelor
IMG-FarmerPlantingCrop-OutsideInField-328x200

Etichete & Fișe de Securitate

Etichetele și Fișele de Securitate ale produselor pentru protecția plantelor sunt confirmarea că produsele noastre sunt autentice și legale.

Etichete & Fișe de Securitate
IMG-WheatField-1-Beauty-2880x1000

Pentru că împreună putem face mai multe!

Prin combinarea experiențelor unor companii reputate, am reunit cele mai strălucite minți și rezultate ale agriculturii, câstigate de-a lungul a două secole de cercetări științifice, puse în slujba îmbogățirii vieții producătorilor și a consumatorilor.

Noutăți
Nuevas tecnologías en el mercado de la maquinaria.

Despre produsele contrafăcute

Produsele autentice și legale sunt supuse unor teste ample și evaluări stricte de reglementare, înainte de a fi introduse pe piață. Pe când cele contrafăcute, nu!

Află detalii

®™Mărci înregistrate ale Corteva Agriscience și companiile afiliate.